Jak vyzdobit byt či dům na Vánoce?

4768 Tipy a triky

Trh nabízí světelné řetězy, kabely i hadice, ale i rampouchy, světelné sítě i girlandy. Zdobení domu na Vánoce je velká událost. Chcete-li dlouho očekávané vánoční svátky mít bezstarostné, měli byste už dopředu přistoupit k výběru vánočních ozdob, pořídit si úsporné LED vánoční osvětlení a popřemýšlet o zdobení obytného prostoru. Elegantní a skvělé girlandy, rampouchy a lesklé vánoční koule či svíčky doplní nádherný pocit úžasu během adventu nebo Štědrého dne.

Své domovy zdobte vkusně a stylově

Ozdobte si letos svůj dům či byt a zvolte dekorace v souladu s vaším stylem. Vaše vánoční výzdoba bytu - inspirace je všude dost, začne u vánočního stromečku. Výzdoba by měla být velkolepá a originální, ale nikdy to nepřežeňte, ať to nepostrádá dobrý vkus. Držte se pravidla, že méně znamená více. Vysoce elegantně vypadá třeba vánoční stromeček nazdobený v jednom odstínu. Když jej doplníte o světýlka a zvolíte LED světelné řetězy, výsledek bude zcela dokonalý. Kromě tradičních ozdob, můžete použít perníčky, kolekce, sušené ovoce, kaštany a borové šišky.

Vánoční dekorace oken i zahrady

V adventním čase věnujte náležitou pozornost dekoraci oken, balkonu, domu i zahrady. Kouzelné samolepicí nebo vystřižené sněhové vločky, nastříkané vločky ze sněhu, malí andílci a světelné řetězy dodají slavnostní a elegantní vzhled. S akrylovými barvami, šablonami a nůžkami si můžete s dětmi vyrobit vlastní ozdoby, neboť fantazii se meze rozhodně nekladou. V nápadné výzdobě oken potěšíte sebe, své blízké i kolemjdoucí. Pokud letos sníh opět nenapadne, zkuste si zvolit umělý ve spreji. Vánoční osvětlení, jako jsou vánoční řetězy a světelné hadice pro venkovní i vnitřní použití si dejte na živý, ale i na pěkný umělý vánoční stromeček.


Vánoce dělá vánoční výzdoba domu či bytu, světla a vánoční řetězy. Hodně světel dodává kouzelnou vánoční atmosféru, kterou nic nenahradí.

Sdílejte článek

  • Registrace

Registrace nového účtu

Máte již účet? Místo toho se přihlaste