Stěhování, katastrofa? Ne vždy, použijte profesionály - SB STĚHOVÁNÍ BRNO s.r.o.

1390 Tipy a triky

Našim cílem je jednoduše přinášet zákazníkovi prvotřídní péči a stěhovací služby, které opravdu ocení. Přinášet zákazníkovi službu, kterou zde v Brně neposkytuje žádná jiná firma. A protože úroveň některých stěhovacích firem je většinou žalostná, zároveň tímto chceme utvářet nový standard stěhovací služby a postupně tak kultivovat brněnský trh stěhování,“ říká Martin Skoupý.

Zároveň dodává, že už dnes patří SB STĚHOVÁNÍ BRNO přední stěhovací firmy, na které se zákazníci opakovaně obrací. V našem portfoliu najdete řadu stěhovacích služeb Brno, jako je stěhování pian, stěhování trezorů, stěhování kanceláří a celých firem. Stěhujeme také do zahraničí. Hlavní prim u nás ale stále hraje segment stěhování bytů Brno a stěhování těžkých břemen Brno do 20 tun.




Jak jste jistě všimli, tento trh je značně saturovaný, v této branži panuje obrovská konkurence a silný tlak na ceny. Stěhovací firma dnes Brno bojuje doslova o každého zákazníka, o každou zakázku. Často proto používá nejrůznější triky a nekalé praktiky. Téměř vždy se podbízí cenovým dumpingem a všude kolem sebe křičí, že my jsme ti nejlevnější, že máme nejlepší ceny stěhování a nejlevnější stěhování Brno najdete jen u nás. Takže to pak vypadá, že všichni nenabízí nic jiného, než levné stěhování Brno za nejlepší ceny ve vesmíru a pokud možno v nejlepší možné kvalitě. Člověk si pak řekne, může vůbec nějaká stěhovací služba nabízet normální a kvalitní stěhovací služby za odpovídající ceny? Ano může a tohle přesně SB STĚHOVÁNÍ BRNO s.r.o. nabízí, tvrdí Martin Skoupý.

My v SB STĚHOVÁNÍ BRNO jsme vsadili na jednoduchou a transparentní cenovou politiku a o svých cenách mohu hrdě říct, že jsou poctivé a dostupné pro všechny. Dostupné pro ty, kteří chtějí víc než jen špinavou rezavou dodávku a pochybné, často podnapilé existence. Nepřeháním, taková je mnohdy realita některých stěhovacích firem.

V portfoliu stěhovacích služeb se nám vyplácí diverzifikace a své aktivity soustředíme do několika pilířů, oblasti stěhování pro Brno, stěhování těžkých břemen Brno a mezinárodní stěhování. Silnou pozici si chceme nadále udržet v oblasti stěhování domácností, resp. stěhování bytů Brno a také stěhování kanceláří a stěhování firem.

„Pokud máte zkušenosti, strategii a jasnou vizi, máte šanci uspět i na těch nejnáročnějších trzích,“ vysvětluje Martin Skoupý. Podle jeho názoru má sektor stěhovacích služeb značné rezervy a tím skýtá potenciál k růstu. Společnost investuje do kvalitního stěhovacího vybavení, základem však zůstávají její lidé, jež tvoří sehraný tým, který sdílí stejné hodnoty. „Naši pracovníci pro nás představují významnou konkurenční výhodu, zásadně se také odlišujeme v přístupu k zákazníkům, stěhování u nás nekončí „úhradou faktury“ dodává Martin Skoupý.

Na závěr dodává: „netvrdíme o sobě, že jsme jedničkou na trhu stěhování Brno. Na druhou stranu však dělám vše proto, abychom se jí staly!“.

Společnost SB STĚHOVÁNÍ BRNO s.r.o. najdete v Brně Řečkovicích na ul. Novoměstská 1c.








Sdílejte článek

  • Registrace

Registrace nového účtu

Máte již účet? Místo toho se přihlaste