3+1 tip na koupelnový nábytek

1817 Koupelna inspirace , Tipy a triky

Nábytek do koupelny vybírejte tak, abyste měli co nejvíce místa na pohodlný pohyb. Projděte si naše jednoduché tipy, ať máte jistotu, že plánujete rozvržení koupelny správně.




1. Volná podlaha má přednost

Trendem moderních koupelen je jednoznačně volná podlaha. Ať už chcete hygienu provádět obklopeni luxusním koupelnovým nábytkem,nebo spíš cílíte na levnější koupelnový nábytek, snažte se nechat co největší prostor podlahy volný.

Skvělým řešením jsou závěsné skříňky. Ty můžete umístit tak vysoko, jak vám bude vyhovovat. Navíc vám při vytírání vody po sprchování nebudou překážet nožky, nebo dokonce sokly. Pokud vás zaujala myšlenka moderního závěsného řešení, podívejte se na to, jak tento koupelnový nábytek pořídit levně.

Bonusový tip: Nezapomínejte ani na skříňku pod umyvadlo. Tu můžete zavěsit na zeď stejně dobře.

2. Dřevo patří minulosti, volte modernější LTD

I když možná patříte k lidem, kterým imponují římské lázně plné leštěného mramoru, doporučujeme vám vsadit spíš na jednoduchost. V posledních několika letech už trendům nevévodí ani dřevěný koupelnový nábytek.

Svou kvalitou za nesrovnatelně lepší cenu nahradil dřevěný masiv LTD, tedy lisovaná deska s laminovanou úpravou odolnou proti vlhkosti. Zapomeňte tedy na dřevěný nábytek do koupelny, který by za čas podlehl vlhkosti. Lepší a chytřejší investicí jsou moderní materiály speciálně vyvinuté pro vlhké prostředí.

Doporučujeme vám koupelnu vybavit moderním nábytkem z odolných materiálů. Vždy při tom myslete na praktickou stránku, ale nezapomínejte ani na estetiku.




3. Neutrální sladěné prostředí je to pravé

Přece jen v koupelně strávíme každý den dost času, a tak tam chceme mít harmonické a nerušivé prostředí. Znovuzrození v tomto ohledu zažívají kombinace černé a bílé, případně hnědé. Velmi oblíbené jsou také skříňky doplněné o LED osvětlení. To může vytvořit nejen estetickou hodnotu, ale také působivé intimní osvětlení. Prohlédněte si moderní koupelnové sety.

Pokud stavíte koupelnu od holých zdí, nezapomeňte na kachličky. Těmi můžete vykouzlit neortodoxní detaily. Jednoduše tak vytvoříte unikátní kombinaci vzorů, kterou doma v koupelně nemá nikdo jiný. Tím získáte ideální místo pro relaxaci po těžkém dni v práci či pořádném fyzickém zápřahu.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv koupelnový nábytek, nesnažte se za každou cenu ulovit nejlevnější koupelnový nábytek ve výprodeji. Raději volte moderní a kvalitní kousky, které vám budou dobře sloužit mnoho let.


Přečtěte si také

  • Proměny v koupelně
    2018-06-19 1423

    Obvyklá bílá, klasické zásuvky a poličky dávno nábytku v koupelně nevládnou. Skříňky nekompromisně ztrácejí vlastní tvář a nechávají se unášet na vlnách trendu pro obývací pokoj a kuchyňský nábytek.

Sdílejte článek

  • Registrace

Registrace nového účtu

Máte již účet? Místo toho se přihlaste