Únorové srdcovky, do kterých se zamilujete

Věříte v lásku na první pohled? I při výběru nábytku? Pevně doufáme, že vás 7 následujících úlovků přiměje odpovědět kladně.

1. Vedle z jedle

Unikátní design, smysl pro detail a nadčasový dekor v odstínu jedle. Jedinečná kolekce MEDEA, dostupná ve dvou variantách barevného provedení, okouzlí milovníky nestárnoucí elegance i stylu retro a Scandi. Zahrnuje stolek pod televizi, regál, komody a noční stolek. Zbývá pouze jediné: vyřešit dilema, jestli si vybrat béžovou, nebo odstín eukalyptus…

Široká komoda MEDEA – pískově béžová / jedle

Široká komoda MEDEA – pískově béžová / jedle

2. Pravé ořechové

Dobré jídlo u krásného stolu představuje opravdový požitek. Dopřejte si jej třeba ve společnosti kulatého jídelního stolu ARLO, který je díky robustnímu podnoží a horní desce v nádherném ořechovém odstínu nepřehlédnutelným skvostem.

Kulatý jídelní stůl ARLO – ořech / černý mat

Kulatý jídelní stůl ARLO – ořech / černý mat

3. Oroštovaná postel

Minimalistické modely z kolekce LAM a WAFIC vzdávají hold vizuální střídmosti a zároveň jsou přesvědčivým důkazem tvrzení, že méně je více. Vzhledem k sympatické ceně jsou ideální volbou také do pokoje pro hosty nebo studentského i prvního společného bytu.

Rám postele s roštem LAM – 180x200

Rám postele s roštem LAM – 180x200

4. Be my Valentin!

Nesmrtelná černá + frézované prvky v dekoru dubu artisan = dokonale harmonické souznění. Kolekce VALENTIN vás nadchne realistickou kresbou dřeva i komfortním systémem otevírání push to open. Pořídit si můžete kompletní obývací sestavu i jednotlivé kousky.

Kolekce VALENTIN

Kolekce VALENTIN

5. K vašim službám

Vlastnit němého sluhu na oblečení přináší spoustu praktických výhod. Fešný kovový věšák s dřevěnými prvky RYKER nás nadchl sofistikovaným provedením a miskou pro odložení hodinek nebo šperků. Mimochodem, v kategorii Věšáky najdete mnohé další zajímavé přírůstky, které stojí za to omrknout.

Stojanový věšák RYKER – černý / buk

Stojanový věšák RYKER – černý / buk

6. V odstínu broskvového chmýří

Peach Fuzz, barva roku 2024 vyhlášená společností Pantone, symbolizuje blízkost, empatii a něhu. Domů vnese broskvový odstín osvěžení a zároveň podpoří pocit radosti a útulna. Pokud chcete otestovat účinky jemných oranžových tónů na vlastní kůži, vsaďte spíše na menší kousky nábytku, jako je židle nebo taburet.

7. Byl jednou jeden domeček…

Ikonická domečková postel padne do království pro nejmenší jako ulitá. Dětem poskytne útulné útočiště pro spánek i hru, navíc v nich bude odmalička rozvíjet ocenění pro kvalitní design. Dřevěnou „chaloupku“ pořídíte v jednolůžkovém i patrovém provedení a s praktickým vybavením v podobě úložných šuplíků, přistýlky nebo bezpečností zábrany proti pádu.

Patrová postel LEANA – 80x200, borovice

Patrová postel LEANA – 80x200, borovice

Přečtěte si také

Sdílejte článek

  • Registrace

Registrace nového účtu

Máte již účet? Místo toho se přihlaste