Vše co potřebujete v létě na zahradě.

1104 Tipy a triky

Párty stany, zahradní nábytek, lehátka i grily

Párty stany se již v současné době nepronajímají tak moc, jako dříve. Jejich ceny jsou dnes dostupné a už se v současné době moc nevyplatí na každou akci si párty stan chodit půjčovat do půjčoven. Proto si jej často lidé pořizují do firem i na své zahrady. Pokud pořádáte jen jednu obří akci za život, je lepší si velkoplošný stan raději zapůjčit. Nemusíte se v tomto případě o nic starat, firma vám stan složí i demontuje. Navíc jej vybaví veškerým zařízením. Pokud pro něho ale budete mít častější využití, je třeba si jej pořídit. Jestliže plánujete více akcí, vyberte si z bohaté nabídky, kde nabízejí párty stany za rozumné ceny ve velkém výběru. Podívejte s třeba na úplně boží nůžkové párty stany.  

 

Jak si vybrat správné zahradní lehátko

Zasloužený odpočinek si dopřejete na správném anatomicky tvarovaném lehátku. Mohou to být lehká plastová lehátka nebo hliníková lehátka s elegantní konstrukcí a s ručním výpletem ze syntetického vlákna. Jak vybrat zahradní lehátko? Při výběru zahradního lehátka se nechte inspirovat celkovým laděním vaší zahrady, terasy či firemního prostoru. Důležitý je účel, k němuž vám bude zahradní lehátko sloužit nejčastěji. Možná se rádi opalujete a lenošíte u vašeho bazénu. Můžete si pořídit hliníkový nebo vyplétaný zahradní nábytek, který je odolný proti vlhkosti, který se současně velmi snadno a lehce udržuje. Efektivní zahradní lehátko je vybaveno hliníkovou konstrukcí, výpletem z provázků a k tomu třeba elegantními opěrkami z týkového dřeva, přesně podle vašich představ.

Máte už na léto zahradní gril?

Doporučujeme gril lokomotiva, který má vícero použití. K létu nedomyslitelně patří i doba grilování. Ať už si užíváte letní pohodu sami, s rodinou nebo s přáteli. Kvalitní gril je základem, stejně jako dobré jídlo, které na něm budete připravovat. Toužíte po klasickém grilu, nebo vás více láká kombinace s udírnou? Tento gril je udírna i gril v jednom a mistrně v sobě spojuje gril i udírnu. Tento gril je vhodný pro dřevěné uhlí, dřevo i uhelné brikety. Nastavitelný komín vám skvěle umožňuje uzení, které lze upravit přesně podle vašich představ. Součástí tohoto grilu je i několik háků na zavěšení masa. Dva vestavěné teploměry vám pak zajistí prvotřídní výsledek grilování.

 

Přečtěte si také

  • Nábytek na balkón, terasu i zahradu.
    2018-04-02 2495

    Mít byt s balkónem nebo větší terasou je pro nás měšťáky značka ideál. Přeci jen máme doma kousek venkovního světa, který patří pouze nám!

Sdílejte článek

  • Registrace

Registrace nového účtu

Máte již účet? Místo toho se přihlaste