Černobílá - Neporazitelná kombinace!

1012 Tipy a triky

Černobílá - Neporazitelná kombinace!

Zavřete za sebou dveře a vytvořte si v obývacím pokoji svůj vlastní svět! Při výběru černobílého nábytku volte strohé linie. Uzdu fantazii zkuste povolit na textiliích a dekoracích. Nešetřete motivy rozkvetlých květin a geometrických vzorů. Abyste předešli pochmurné náladě, ponechejte převahu bílé. Rozzáří místnost a dovolí vyniknout černé.

 

Černá vede.

Zeptáte-li se znalců na nejpoužívanější barvu v interiérovém designu, většina dotázaných uvede černou. Trend pochází z Paříže a nosí se všude. Na zdech, bytovém textilu, spotřebičích i nábytku. Oblékly ji dokonce dekorace, od níž byste to nečekali – velikonoční vajíčka nebo vánoční ozdoby. Aby však nepůsobila stroze, využívají designéři harmonii kontrastu.

Ať vyniknou přísady!

Namixujte si ostrý koktejl vaší kuchyně a jídelny. Nevynechte nejdůležitější ingredienci – červené chilli papričky. Množství závisí jen na vás. Jestli nevyznáváte pálivou příchuť, přidejte do ní pomeranč nebo jablko. Po dávce povzbuzujícího nápoje si zkontrolujte kuchyňské vybavení. Neschází vám pračka nebo lednička v trendových barvách?

Ďábelská trojce.

Dopřejte si zasloužený odpočinek. Použijte nová estetická a materiálové řešení. Působivého efektu dosáhnete aplikací lakovaného skla. Využijte trendové barvy ve svůj prospěch. Jednotlivé odstíny si hrají se světlem, ozvláštňují vaši místnost. Černá pohltí v ložnici nadbytečnou energii z úspěšně zvládnutého dne. Bílá navodí pocit čistoty a dokonalosti, červená vás při ranní vstávání dobije energií. A den může začít!

 

Elegantní osvěžení!

Zůstaňte styloví i v koupelně. Probuďte se proudem studené vody a pohledem na čerstvé řezané květiny. Dopřejte si jejich častou barevnou obměnu. Pokud se vám zdá, že je koupelna malá, využijte lesku zrcadel a lakovaného nábytku. S černou tady raději šetřete. Eleganci podtrhněte využitím pochromovaných doplňků.

Neobvyklé království.

Když se rozhodnete pro netypickou kombinaci v dětském pokoji, mějte stále na zřeteli, že dětem patří hravý svět. Dopřejte jim ho v křivkách a vzorech na textiliích či doplňcích. Nechte děti, ať si zvolí pár drobností v oblíbených barvách. Návštěvníkům pokoje cosi napovědí o rodícím se charakteru.

 

10 základních pravidel pro barvy v interiéru, které by každý měl znát (článek v angličtině - zdroj freshome.com)

Přečtěte si také

  • Bez čeho se ložnice neobejde
    2018-02-01 1821

    Nejintimnější místnost domu nebo bytu musí umožnit odpočinek po rušném dni, očistný spánek či vášnivá obětí v atmosféře, která koresponduje s osobnostmi jejích obyvatel.

  • Vasati - Aby se nám dobře žilo!
    2018-03-01 1361

    Tak tuto skrytou touhu nosí v podvědomí jistě každý z nás. Věřte nebo ne, i bydlením si lze pomoci k jejímu naplnění. Říká vám něco indické učení vasati?

  • Jak vybrat koberec?
    2018-02-01 1536

    Zkusme se společně podívat na to, jak oživit podlahu. V současné době jsou celoplošné koberce na ústupu, ale o to větší popularitě se těší solitérní kusy.

Sdílejte článek

  • Registrace

Registrace nového účtu

Máte již účet? Místo toho se přihlaste