Kouzelná stěna je tu. Objevte sílu magnetické barvy

1102 Trendy

Jak by se vám líbilo mít v pokoji stěnu, na kterou můžete magnetem připevnit jakýkoliv vzkaz, obrázek nebo třeba myšlenkovou mapu? Určitě jste z toho nadšení stejně jako my. Na co se omezovat rozměry nástěnky nebo dveřmi lednice. Pokud máte kreativní duši, můžete si klidně doma vytvořit magnetickou galerii.





Dětem vykouzlíte úsměv na tváři

Představte si, že před zraky svého potomka necháte ulpět na zdi obrázek pomocí magnetu. Většina dětí bude překvapeně valit oči a s pusou dokořán nevěřícně zírat. Přesně tohle pro ně můžete snadno přichystat. Stačí vybrat část stěny v dětském pokoji a natřít ji několika vrstvami magnetické barvy.

Výhodou téhle interiérové vychytávky je možnost překrytí svrchní vrstvy. Ano, správně tušíte, že nakonec můžete magnetickou barvu přemalovat jiným odstínem normální barvy, nebo dokonce přelepit tapetou s oblíbeným dětským vzorem. I tak vás nezklame a propůjčí vám v očích dětí kouzelnou moc.

Až budete dítěti zařizovat pokoj, nechte se inspirovat nábytkem do dětského pokoje. Ať už vyberete stůl, židli a postel samostatně, nebo se rozhodnete pro sestavu do dětského pokoje, nechte si na stěně místo na kouzelnou plochu, která udrží obrázky.

TIP: Natřete část dětského nábytku barvou na tabuli a nechte na něj děti psát a malovat křídou. Uvidíte, že jim to udělá ohromnou radost.

Pozvedněte pracovnu na úroveň kreativního guru

Klíčem k úspěšné práci je správné třídění informací, inspirativní prostředí a možnost snadno a rychle zpracovávat nápady. Základem je samozřejmě kvalitní psací stůl a kancelářská židle nebo křeslo. Ale proč byste se měli spokojit se základem? Můžete si jednoduše vytvořit unikátní kreativní prostředí.

Otevřete dveře nekonečné kreativitě. Vyberte si v pracovně část stěny, která se stane pokladnicí vašich nápadů a chytrých řešení. Ponese nejtajnější plány a snese nejsložitější myšlenkové mapy. Vybraný prostor natřete dvěma až třemi vrstvami magnetické barvy. A je to!

Od té chvíle můžete veškeré své poznatky pomocí obyčejných magnetů připevnit přímo na stěnu. Konečně vás nebudou omezovat stále menší rozměry nástěnky ani nedostatek místa na stole či polici. Budete mít vše přehledně a jasně přímo před sebou. Pořiďte si pohodlné křeslo, ve kterém budete moct v klidu přemýšlet o dalším postupu, a máte vyhráno.




Když lednice nezvládne další magnetky

Kdo by si někdy nedovezl magnetku z dovolené nebo výletu? Je přece super, když si každé ráno u snídaně hrdě prohlížíte zaplněné dveře ledničky, která svítí do pokoje množstvím malých barevných upomínek na dovolené. Pečlivým sběratelům ale brzy dojde místo. Navíc dveře lednice často potřebují místo i na seznam věcí k nákupu apod.

Naštěstí si můžete snadno proměnit část kuchyňské stěny na magnetickou tabuli. Jednoduše si vybraný prostor přetřete magnetickou barvou a je to. Pak už vás nic nezastaví v dalším přidávání suvenýrů z dovolené, vyvěšování seznamů na nákup nebo úkolů pro jednotlivé členy domácnosti.

TIP: Magnetickou stěnu můžete využít i pro dekorace. Například k vyvěšení vánočních ozdob, obrázků a dalších menších dekorací.

Výhody magnetické barvy

  • Můžete ji natřít na jakoukoliv část stěny, kterou si vyberete.
  • Umožní magneticky připevnit na zeď spoustu obrázků, vzkazů apod.
  • Magnetickou barvu můžete přemalovat jiným odstínem nebo přelepit tapetou.
  • K připevnění stačí obyčejné magnetky.
  • Už dvě vrstvy nátěru unesou běžný papír (včetně větších rozměrů).
Na tři vrstvy nátěru na 1 m2 stačí 0,5 l barvy. Stojí kolem 500 Kč.





Přečtěte si také

Sdílejte článek

  • Registrace

Registrace nového účtu

Máte již účet? Místo toho se přihlaste