Zdravé bydlení! Aneb bydlete podle Vasati.

857 Trendy

Ložnice

Postel mějte orientovanou tak, aby hlava nesměřovala na sever. Na vaše tělo by tak v noci působil zemský magnetismus a nebylo by schopné správné regenerace. Všechny ostatní směry jsou dobré. Když spíte s hlavou směřující k jihu, prospívá to zdraví, východní směr pomáhá duševnímu a duchovnímu rozvoj a západ přináší blahobyt. Do ložnice byste měli umístit cennosti a peníze.

Obývací pokoje a pracovny

Pokud se nachází na severovýchodě, dejte na stůl nádobu s čerstvou pitnou vodou. Sedací soupravu umístěte tak, abyste se během rozhovoru s hosty dívali na východ nebo na sever. Oranžové stěny vás budou inspirovat, bílá a barvy země vám dodají pocit bezpečí.

Dětské pokoje

Nejvhodnější je západní část bytu a intenzivní pestré barvy na stěnách. Podporují vnímání a rozvoj.

Kuchyně a jídelny

Měli by být od sebe odděleny, protože jsou to dva prostory s rozdílnou kvalitou. Pokud to není možné, Snažte se alespoň umístit jídelní stůl k západní stěně. V kuchyni by měly být těžší části kuchyňské linky a lednička umístěny na severozápadě a sporák na jihovýchodě. Ideální barva pro rozvoj kuchařského umění je bílá. Místo na odpadkový koš by mělo být na jihozápadě kuchyně.

Vstupní chodba, hala

Měly by být co nejsvětlejší. Jestliže máte v bytě dlouhou a úzkou chodbu, umístěte na stěny velká zrcadla, která prostor rozšíří a prosvětlí. Vylepší se tak energie v tomto prostoru.

Radíme:

Všeobecně by měla být zrcadla zavěšená na východní a severní straně, hodiny na jižních stěnách v místnosti. Motivy obrazu, hlavně přírodní, by měly působit pozitivně a inspirativně a napomáhat harmonizaci prostor. Nevěste na stěnu negativní a pochmurně působící obrazy. Vybírejte ty s pozitivním nábojem.

Prostory sloužící rozdílným činnostem by měly být od sebe oddělené. Obývací pokoj slouží jinému účelu než jídelna. Soukromým územím je kuchyň, do níž by návštěvy neměly vstupovat.

Nejzdravější světlo je světlo ze samotného slunce, protože život vznikl pod vlivem slunečního záření. Východní část bytu a ranní světlo mají na lidský organismus mimořádně příznivý účinek. Použijte svíčky, posílíte tím element ohně tam, kde chybí. Měl by být přítomný v jihovýchodní části každé místnosti. Barvu místnosti můžete sladit s osobou, která ji používá. Každá barva umocňuje vliv jiné planety, proto bychom měli vědět, které na nás mají pozitivní vliv.

Pro zvídavé čtenáře, doporučujeme navštívit tuto stránku, která se celá zabývá designem VASATI.

 

Přečtěte si také

Sdílejte článek

  • Registrace

Registrace nového účtu

Máte již účet? Místo toho se přihlaste